Main Menu

Διακρίσεις & Βραβεία

Επιστημονική Διάκριση

"Προτεραιότητα του Οµίλου ΙΑΣΩ είναι η συνεχιζόµενη εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και η συνεχής βελτίωση των παρεχοµένων ιατρικών υπηρεσιών στους ασθενείς των Κλινικών µας"

Κατά το έτος 2014, οι Κλινικές και τα Τµήµατα του Οµίλου ΙΑΣΩ παρουσίασαν αξιόλογη κλινική και ερευνητική δραστηριότητα και συµµετείχαν σε διάφορα ερευνητικά προγράµµατα, κατόπιν εγκρίσεως των Επιστηµονικών Συµβουλίων ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων και ΙΑΣΩ General, όπως αυτό προβλέπεται από τα ∆ιεθνή και Ευρωπαϊκά αρµόδια όργανα και κανονισµούς. Συµµετείχαν επίσης, σε µεγάλο αριθµό δηµοσιεύσεων και επιστηµονικών ανακοινώσεων, σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια και περιοδικά.

Ο Όµιλος ΙΑΣΩ προσφέρει στους ιατρούς και στο επιστηµονικό προσωπικό του τη δυνατότητα παρακολούθησης και συµµετοχής σε διάφορες επιστηµονικές δραστηριότητες, όπως το Ετήσιο Πρόγραµµα Επιστηµονικών Εκδηλώσεων του Οµίλου, το οποίο περιλαµβάνει οµιλίες σε επίκαιρα θέµατα Ιατρικής. Το πρόγραµµα υποστηρίζεται από το επιστηµονικό προσωπικό του Οµίλου, καθώς και από διακεκριµένους επιστήµονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό µετά από πρόσκληση. Συγκεκριµένα για το ΙΑΣΩ, όλες οι παρουσιάσεις που περιλαµβάνονται στο πρόγραµµα βιντεοσκοπούνται και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Οµίλου, για την ευρύτερη ενηµέρωση του ιατρικού κόσµου της χώρας µας.

Ο Όµιλος υποστηρίζει επίσης, τη διοργάνωση σεµιναρίων, ηµερίδων και συνεδρίων, µε προσκεκληµένους ειδικούς επιστήµονες, για την ενηµέρωση των ιατρών και συνεργατών του Οµίλου σε ευαίσθητους τοµείς της Ιατρικής.

Ο Όµιλος ΙΑΣΩ δίνει στους ιατρούς του τη δυνατότητα πλήρους και άµεσης επιστηµονικής ενηµέρωσης από µία σύγχρονη ιατρική βιβλιοθήκη, που λειτουργεί καθηµερινά στο ΙΑΣΩ και προσφέρει τη δυνατότητα άµεσης πληροφόρησης από τα πλέον έγκυρα διεθνή επιστηµονικά περιοδικά.

Το ΙΑΣΩ είναι µέλος οργανισµών, όπως:

  • η Ευρωπαϊκή Ένωση Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιµώξεων (European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases, ESCMID) (συνεργασία των Κεντρικών Εργαστηρίων του ΙΑΣΩ, µε σκοπό τη βελτίωση και επίλυση θεµάτων εργαστηριακής διαγνωστικής, την εκπαίδευση νέων επιστηµόνων και σε άλλα Ευρωπαϊκά εργαστήρια µέλη, την προαγωγή της διάγνωσης των λοιµώξεων και τη συµµετοχή σε πολυκεντρικές µελέτες σε ευρωπαϊκό επίπεδο)
  • η Ελληνική Συνεργαζόµενη Ογκολογική Οµάδα HECOG (συµµετοχή του Παθολογοανατοµικού Εργαστηρίου του ΙΑΣΩ σε προγράµµατα και δηµοσιεύσεις σε αξιόλογα επιστηµονικά περιοδικά)

 

Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2015

Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2015

Το ΙΑΣΩ απέσπασε βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και για το 2015

Μετά τη διάκριση του ΙΑΣΩ για την ευαισθητοποίησή του και την κοινωνική του προσφορά, αποσπώντας βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2014, ένα δεύτερο βραβείο έρχεται για τον Όμιλο ΙΑΣΩ για το 2015. Η κα. Χριστίνα Ταμπουρέα, Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου ΙΑΣΩ παρέλαβε το βραβείο δηλώνοντας: «Οι άνθρωποι του Ομίλου ΙΑΣΩ, πιστοί στις αξίες που διέπουν τη λειτουργία του, στέκονται αρωγοί στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ειδικά σε περιπτώσεις που χρήζουν ιδιαίτερης βοήθειας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την κοινωνική μας προσφορά».

Η διάθεση οικονομικής στήριξης, ιατροφαρμακευτικού ή άλλου εξοπλισμού, η παροχή δωρεάν νοσηλείας, θεραπείας και διαγνωστικών εξετάσεων, και η οικονομική ενίσχυση εκδηλώσεων σε ιδρύματα, σωματεία, γειτονικούς Δήμους, αθλητικούς συλλόγους, ΜΚΟ, αποτελούν μερικές από τις ενέργειες που πραγματοποιεί ο Όμιλος κάθε χρόνο.

 

Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων 2016

Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων 2016

Το ΙΑΣΩ βραβευμένη εταιρία στα επιχειρηματικά βραβεία "ΧΡΗΜΑ 2016" με το 2ο Βραβείο Ανάκαμψης αποτελεσμάτων!

Κάτω από αριστερά οι κ.κ.: Έλενα Ζαφειροπούλου, Account Manager Ομίλου ΙΑΣΩ, Κατερίνα Κουρούτη, Senior Account Manager ΙΑΣΩ General, Χριστίνα Ταμπουρέα, Chief Commercial Officer Ομίλου ΙΑΣΩ, Χριστίνα Κοροβέση, Product Manager ΙΑΣΩ Πάνω από αριστερά οι κ.κ.: Νάνσυ Χριστοπούλου, Product Manager ΙΑΣΩ Παίδων, Ιωάννα Ρέντη, Assistant Product Manager ΙΑΣΩ, Χρύσα Θεοδώρου, Υπεύθυνη Τμήματος Marketing & Επικοινωνίας ΙΑΣΩ General.

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα

ΙΑΣΩ Παίδων Νewsletter


Με την περιήγησή σας στο iasopaidon.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.